Paret tok kontakt med Norgeshus Kjell Aarvik i Os, og gjennom et samarbeid med blant annet hovedkontoret på Melhus lyktes de å få fradelt en tomt for å bygge på. Sammen med arkitekt John Birger Grytdal og Morten Mathisen fikk de designet og detaljert en storslått enebolig, tydelig inspirert fra parets reiser i Asia.

Boligen har blitt til gjennom tett oppfølging fra både Norgeshus Kjell Aarvik og hovedkontoret. Huset ligger godt i terrenget, med gode solforhold og utsikt inn mot Bergen. Eksteriørmessig har bygget et eksklusivt preg med overflater av brent trekledning og pusset platekledning.

Huset ligger godt i terrenget, med gode solforhold og utsikt inn mot Bergen.

Over huset svever et tak – et resultat av parets drømmer, et godt stykke ingeniørkunst fra RIB-gruppen med Tommy Pedersen og Atle Bjørnstad, gode detaljer fra Arkitektgruppen og dyktige håndverkere fra Norgeshus Kjell Aarvik. Innendørs er boligen preget av store åpne og luftige løsninger og store glassflater som rammer inn den flotte utsikten. Eierne ønsket å utfordre de vanlige tankene om planløsninger, og har blant annet et spa-inspirert soverom med vindu fra gulv til tak, gasspeis og frittstående badekar.