Personvern

Byggmester Aarvik samler inn informasjon om deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i kontaktskjemaer o.l. på våre nettsider.

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke de opplysninger vi innhenter i overenstemmelse med personvernloven. Vi henter kun inn slik informasjon i de tilfeller hvor det er relevant for din befatning med Byggmester Aarvik. For eksempel ved kontakt gjennom skjema e.l.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Vi vil aldri selge, eller utlevere din informasjon til tredjeparter for bruk i markedsføring e.l. Vi vil kun utlevere din informasjon dersom vi blir pålagt dette av politimyndigheter, med gyldig hjemmel i norsk lov.

Kontaktskjema

Ved innsendelse av kontaktskjema samler vi inn den informasjonen du oppgir, (navn, telefonnummer, epost, melding). Dette er nødvendig for at vi skal kunne ta kontakt med deg og besvare din henvendelse. Informasjon vi samler inn vil ikke brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjeparter.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, altså noen andre enn siden du besøker. 

På dette nettstedet bruker vi følgende informasjonskapsler:

Google Tag Manager – Benyttes til å organisere og styre script som kjører på vårt/våre domene(r).

Google Analytics – Benyttes for å anonymt analysere hvordan nettstedet presterer. Viser bl.a. antall besøkende, tid på siden, etc.

Facebook Pixel – Benyttes for å koble sammen våre Facebook-sider og vår nettside. På den måten kan vi servere annonser på Facebook til de som har besøkt nettsiden vår, og vi kan se hvor mange besøkende til nettsiden som kommer fra Facebook.

Hvis du ønsker å kontrollere og administrere hva slags annonser du ser på Facebook, kan du justere annonseinnstillingene dine. Les om Facebook sine retningslinjer for personvern, samt mulighetene for å hindre at Facebook registrerer ditt adferdsmønster her: https://www.facebook.com/about/ads/.

Finn ut mer om hvordan Facebook bestemmer hvilke annonser du får se her: https://www.facebook.com/help/562973647153813