Referanse kategori: Funkis

Funkisbolig i høy kvalitet

Boligen er arkitekttegnet for tomten, og alle materialer og byggeskikker følger høy standard. Legg særlig merke til hvordan boligen har maksimalt med utsikt, uten noe særlig innsikt fra naboer. Byggmester Aarvik hadde totelenterprise på prosjektet, og passet på fremdriften fra start til slutt.

Funkishus med magisk utsikt

Bygget stod ferdig i 2020, og Byggmester Kjell Aarvik AS var totalentreprenør på prosjektet. Med en så fin tomt, gjelder det å finne de beste løsningene for å utnytte den best mulig. Så sammen med Grieg Arkitekter bygget vi et hus som gjør overgangen mellom utendørs og innendørs sømløs om sommeren med en «mellomstue». Legg…Les mer »

Konseptbolig Trend

Byggmester Aarvik har vært totalentreprenør på prosjektet.

Enebolig revidert Panorama

En kompakt tomt ble utnyttet til sitt fulle potensiale, med denne varianten av Panorama. Byggmester Aarvik har totalenterprise på prosjektet.

Moderne enebolig

Byggmester Aarvik har hatt totalenterprise på hele prosjektet. Huset har en fantastisk utsikt, og gjennomgående svært gode kvaliteter.

Illustrasjon av Villa Bjordal Halvorsen

Villa i Bergen

Paret tok kontakt med Norgeshus Kjell Aarvik i Os, og gjennom et samarbeid med blant annet hovedkontoret på Melhus lyktes de å få fradelt en tomt for å bygge på. Sammen med arkitekt John Birger Grytdal og Morten Mathisen fikk de designet og detaljert en storslått enebolig, tydelig inspirert fra parets reiser i Asia. Boligen…Les mer »

Moment

Dette huset ble tegnet med inspirasjon fra Moment i vår huskatalog. Boligen vant prisen for årets småhusprosjekt i Norge i 2017. En kåring gjort i regi av boligprodusentenes forening. Prosjektet var det første i sitt slag i Norge, og fikk mye oppmerksomhet både i byggebransjen og i pressen generelt. Byggmester Aarvik hadde totalenterprise på prosjektet. –…Les mer »