Beskrivelse

Her skal en ny og lekker funkis enebolig på 292 kvm BRA oppføres. Boligen får et moderne og lekkert uttrykk med store vinduer, god takhøyde og fantastisk utsikt. Planløsningen er særdeles gjennomtenkt med smarte løsninger, stor stue og kjøkkenløsning på ca 82 kvm, 5 soverom, tv-stue, solrik terrasse på 38 kvm, dobbelt garasje på 43 kvm med mer. Det kan også nevnes at det er mulighet for utleie og leieinntekt i deler av boligen.

Boligen blir levert med gjennomgående gode kvaliteter og skal oppføres iht. TEK17.

Boligens arealer: (BRA)

1. etasje: 118 kvm
2. etasje: 131 kvm
Garasje: 43 kvm

P-rom:

1. etasje: 118 kvm
2. etasje: 126 kvm.

Boligens innhold:

1 etg: Entrè, gang, 2 soverom, tv-stue/ allrom, vaskerom/ teknisk rom og baderom. Mulighet for utleie i egen del med separat inngang: Stue/ kjøkken, soverom og baderom. Dobbelt garasje på 43 kvm.
2. etg: Stue og kjøkken på ca 82 kvm, hovedsoverom med eget walk-in-closet og baderom, gjesterom/ kontor og wc-rom. Utgang til solrik terrasse på 38 kvm med fantastisk utsikt og gode solforhold!

Litt om kvaliteter:

Hovedetasjen har stor kjøkken og stueløsning på hele 82 kvm. Her er rikelig med plass til både sofagruppe, tv-krok, spisebord og kjøkken-øy med barstol løsning. Det er fantastisk flott utsikt mot Korsfjorden og gode solforhold. Fra stue/ kjøkken er det utgang til solrik terrasse på 38 kvm med rikelig plass til hagemøbler og grill. Perfekt på varme solskinnsdager!

Kjøkken

Det blir levert moderne og flott Drømmekjøkken, type Bistro med varmgrå utførelse. Her får du rikelig med skap- og benkplass! Hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn med damp, induksjonstopp med integrert ventilator, kjøleskap/ frys og oppvaskmaskin medfølger. Det er praktisk kjøkken-øy med barstol løsning. Kjøkkenet framstår som et godt samlingspunkt i en travel hverdag. Her ligger alt til rette for matlaging og sosialt.

Soverom

Det er totalt 4 soverom i boligens hoveddel på hhv. 9 kvm, 9 kvm, 12 kvm og 10 kvm. Hovedsoverom får eget baderom på 9,5 kvm og walk-in-closet.
Det er også egen tv-stue/ all rom i 1. etasje på 20,7 kvm med utgang til hage.

Baderom

Alle baderom leveres helfliset med 30×30 cm fliser på gulv og vegger, samt nedsenket dusjsone. Baderomsmøblement med innredning baderomsmøblement og dusjvegger i glass. Det blir levert 2 stk purus line pro tile-insert sluk på bad, og 2 stk joti k-sluk på vaskerom og teknisk rom. Vaskerom/ teknisk rom og wc blir levert med fliser på gulv. Wc-rom med vegghengt wc og servant.

Trapp

Stryn type Foss med åpne trinn. Returgelender leveres som enkelt spilegelender.

Overflater

Overflater leveres ferdig sparklet og malt. Flott en stavs parkett fra Kàhrs, type newington. Det blir levert fliser på baderom, vaskerom og deler av entrè.

Oppvarming

Det medfølger varmepumpe med borehull. Vannbårent system og tappevann blir oppvarmet av Nibe.
Det blir levert vannbåren varme i følgende rom: 1. etg: Stue/ allrom, 3 stk soverom, opphold/ gang, teknisk/ vaskerom, gang/ entrè, 2 stk baderom. 2. etg: Stue/ kjøkken/ spis/ wc, Walk-in-closet, soverom, gjest/ kontor og bad.

Beliggenhet

Her får man en fantastisk beliggenhet med nydelig sjøutsikt over korsfjorden og meget gode solforhold fra morgen til sen kveld.
Skole ligger i umiddelbar nærhet og det er kun ca 12-15 minutters kjøring til Os sentrum. Til Bergen sentrum er det via ny E39 kun ca 30 minutters kjøretid!

Nærområdet har også flotte tur muligheter og ikke minst bademulighet i Ervikane med flotte strender og holmer.

Strøno barneskule med 1 til 7. klasse ligger like ved.

Garasje/parkering

Parkering i dobbelt garasje.