En lekker prosjektert funkis enebolig over to plan med tilhørende carport på 57 kvm. Boligen har en meget sentral beliggenhet populært og barnevennlig område. Lite fraflytting i området underbygger den gode trivselen i området. Her er mulighet til å få drømmeboligen i et nabolag med » alt » i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, flotte turområder og bybanestopp/ bussforbindelser med hyppige avganger mot sentrum og flesland.

Boligen tiltenkt høye kvaliteter av materialvalg, oppført ihht TEK17 og leveres nøkkelferdig. Det er mulig for kjøper å gjøre personlige tilpasninger på kvaliteter etter nærmere avtale med byggherre. Eiendommen oppføres i regi av Norgeshus Byggmester Aarvik.

Beliggenhet

Eiendommen har en strålende beliggenhet i et meget populært og attraktivt område i Dortledhaugen. Beliggenheten vil falle fort i smak hos den som verdsetter å ha hverdagens nødvendigheter like rundt hjørnet, her kan det nevnes kollektivtransport innen kort gangavstand og flott turområde bare en kort spasertur unna.

I nærområdet har man flere dagligvarebutikker med rikt utvalg. Her kan vi nevne blant annet Rema 1000, KIWI og Bunnpris. Ønsker man et større utvalg av butikker ligger Lagunen storsenter med sitt generøse servicetilbud innen gangavstand. Her finner man alt i fra dagligvarebutikker, bakeri, motebutikker, sportsbutikker, restauranter, apotek, vinmonopol, lege, tannlege, m.m. En kort kjøretur unna finner man også Nesttun sentrum som byr på den koselige gågaten med flere butikker. Har man lyst å oppleve bykjernen med Bryggen, Fisketorget, Torgalmenningen og flere sentre som Galleriet, Xhibition, Sundt og Bergen storsenter er dette en kjøretur på ca. 15 minutter unna.

Området byr på meget god kollektivtransport som tar deg inn til Bergen sentrum og andre bydeler i Bergen. Bybanestopp på Råstølen med hyppige avganger både mot sentrum og Flesland ligger kort gangavstand unna. Det er også gode bussforbindelser med hyppige avganger hvor man kan nevnte linje 22, 52, 41,43 og 45.

Er man glad i å bevege seg i naturen er det fine turområder for store og små i nærområdet ved Fana golfklubb og Siljustølen med cirka 176 mål friareal. Det kan også nevnes at kjente turløyper som Smøråsfjellet, Hordnesskogen, Fanafjellet, Stendafjellet og Storrinden ligger innen kort avstand fra boligen. Ønsker man større utfordringer kan man ta turen inn mot sentrum hvor man finner Ulriken, Fløyen, Rundemannen, Stoltzen, m.m. Trives man best med innendørstrening kan man nevne EVO Nordås, SATS Skjoldskiftet, SATS Lagunen, EVO Nesttun og Barrys Bootcamp Kokstad.

Har man barn i skole- og barnehagealder er det flere alternativer i nærområdet:
– Vindharpen Barnehage
– Nordås Barnehage
– Søråshøgda skole (1.-7. klasse)
– Steinerskole på Skjold (1.-10. klasse)
– Rå skole (8.-10. klasse)
– Rådalslien skole (8.-10. klasse)
– Nordhal Grieg Videregående skole
– Sandsli Videregående skole

Det kan også nevnes at det er kort vei til store arbeidsplasser som Equinor, Telenor, Flesland flyplass og ABB både via bybane og med sykkel.

Boligen har en upåklagelig beliggenhet – midt i smørøyet i Fana bydel! Her ligger alt til rette for både godt voksne og barnefamilier.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjør mot Flesland. Ta av motorveien til høyre mot Nordås, ta deretter til venstre i rundkjøring mot Søreide. Etter å ha passert Råstølen bybanestopp, ta deretter 2. avkjørsel til høyre. Følg veien videre inn og ta deretter til venstre. Det vil bli godt skiltet med Kaland & Partners ved felles annonsert visning