Om prosjektet

Aarvik Eiendomsutvikling skal bygge 6 eneboliger i området. Den første boligen oppføres på en tomt som har vært bebygget med et eldre, enkelt kontorbygg. De øvrige boligene skal oppføres på et område som tidligere ikke har vært bebygget. Alle boligene blir store og innholdsrike, og alle leveres med dobbelgarasje. Byggearbeidene på boligene begynner når boligen er solgt. Kjøper har derfor muligheter til å gjøre endringer og tilvalg. Selger ønsker at kjøperne skal få boliger tilpasset sine behov og er derfor villig til å strekke seg langt for å oppfylle kjøpernes drømmer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i ett veletablert og familievennlig boligområde på Titlestad. Fra eiendommen er det en kort spasertur til barnehage, skole og nærbutikk. Det er en kort 5 minutters kjøretur til Lagunen Storsenter med alle sine butikker, serverings- og servicetilbud, samt knutepunkt for bybane. Til Bergen Sentrum tar det ca. 15 minutter med bil, og ca. det samme til Bergen Flesland. Det er flotte turmuligheter i nærområdet. På Fanafjellet kan man gå fine fjellturer, Hordnesskogen har flotte turstier som egnes godt til løping, og man finner flotte sykkelstier rundt Kalandsvatnet. Det er også kort avstand til Fanafjorden med muligheter for både bad- og sjøliv.

Interiør

Det er gjennomgående gode kvaliteter og leverandører på alt av interiør. Huset har balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og bygges etter nyeste standard og byggeforskrift TEK-17.
Det er flytende parkett fra Kährs i hele huset, bortsett fra bad, vaskerom og entré. Typen som er valgt her er Eik Springfield, en vakker, mikrofaset parkett med matt, lys finish – et deilig gulv å gå på.
På bad, vaskerom og i entréen blir det Pro Stone-fliser fra Modena. Dette er en svært slitesterk og kvalitetssikker flistype, med fin og variert overflate, som vil vare lenge.

Kjøkken

Kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren “Drømmekjøkkenet”, og har integrerte hvitevarer fra Siemens. Frontene er moderne og slette, med en rolig grønnfarge.
Det er masse oppbevarings- og benkeplass. Den store kjøkkenøyen, kombinert med åpen løsning mot stue/oppholdsrom og delikate eikespiler som romdeler, gjør kjøkkenet til husets hjerte.

Bad og vaskerom

Badene har innredning fra VikingBad, en norsk kvalitets- leverandør av baderomsutstyr. Moderne og funksjonelle baderomsmøbler, med tidløst design på alle servanter, kraner og skap, gir deg et baderom med spa-følelse.
På vaskerommet finner du sentral for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som gir et svært godt inneklima – og er bra for både miljø og lommebok. Vaskeromsmøblementet er levert av Drømmekjøkkenet, og gir deg masse oppbevaringsplass.
Alt kan naturligvis tilpasses før kontrakten inngås.

Soverom og garderobe

Huset leveres med et master bedroom med tilknyttet en-suite bad og romslig walk-in garderobe.
Utrolig praktisk hverdagsluksus.
Walk-in garderoben leveres av Drømmekjøkkenet,
og holder samme høye standard på funksjon og kvalitet som kjøkkenet og vaskerommet.

Stue

I tilknytning til kjøkkenet finner vi stue og oppholdsrom. Store panoramavinduer sikrer masse lys, og øker romfølelsen. Kjøkkenet og stuen blir et naturlig midtpunkt i huset på grunn av den smarte planløsningen, og vil bli et flott samlingspunkt for familie og gjester.

Huset har terrasse/altan i tilknytning til stua, slik at du kan utvide familiens samlingsrom ut der på finværsdager.

Illustrasjonsbildene vil kunne avvike fra endelig leveranse.