Beskrivelse

Her kommer to nye lekre halvparter av tomannsbolig over to plan på ca 129 og 131 kvm BRA. Boligene har en attraktiv beliggenhet i barnevennlig og etablert boligområde, med kort vei til både skole og barnehage.

Grunnarbeid er startet og antatt ferdigstillelse er 1. kvartal 2024. Ferdigstillelseperiode er estimert og ikke dagmulktutløsende.

Boligene inneholder følgende:

1.etasje: Entrè/ gang, 3 stk soverom (Mulighet for 4 soverom), bad/ vaskerom og innvendig bod.
2.etasje: Stor stue med åpen kjøkkenløsning, kontorplass og gjeste-wc. Utgang til veranda på 12,1 kvm med plass hagemøbler.

Utvendig sportsbod på 5 kvm
Carport med plass til en bil

Litt om kvaliteter:

Ny og lekre halvparter av tomannsbolig med attraktivt beliggenhet i populært boligområde! Boligene har en god planløsning med 3 soverom, men med mulighet for å legge til et 4. soverom dersom du har behov for det.

I boligens 2. etasje vil du bli møtt av en åpen og luftig stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stue og er velutstyrt med rikelig skap- og benkplass, samt det medfølger integrerte hvitevarer. Kjøkken og stue framstår som er sosial og godt samlingssted for familie og venner. Det er også ekstra praktisk med gjestetoalett i 2. etasje. Kjøkkenet blir levert fra kvalitetsleverandøren Sigdal med integrerte hvitevarer. Det blir levert peisovn, type Jøtul F162 i stue.

Alle soverommene er god størrelse med plass til både seng, skrivebord og garderobeskap.
Hovedsoverom på ca 15 kvm, soverom 1 og 2 på cirka 12 kvm.

Lekkert helfliset baderommet med får fliser på både gulv og vegger, moderne baderomsinnredning, dushjørne, wc og opplegg for vaskemaskin.

Entrè

Lys og luftig entrè med fliser på gulv og god plass til avheng/ garderobeskap for ytterklær.

Innvendige overflater

Overflater leveres ferdig sparklet og malt. Flott en-stavs eikparkett fra Kàhrs (springfield).

En prosjektert bolig åpner muligheten for individuell tilpassing for at du kan gi din nye bolig det uttrykket du selv ønsker. Samtidig vil du med kjøp av ny bolig få lav dokumentavgift, lave vedlikeholdskostnader og frigjøre tid til alt du egentlig ønsker å bruke fritiden din på. Eiendommen oppføres iht. TEK17 med gjennomgående gode kvaliteter og leveres nøkkelferdig til kjøper!

Beliggenheten er svært praktisk med kort vei til barnehage og skole, slik at du enkelt kan følge med på barnas hverdag. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikk og Laguneparken med alt av servicetilbud, restaurant, kino og treningssenter.

Dette er en unik mulighet til å eie en ny og moderne bolig i et attraktivt boligområde!

Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert og familievennlig boligområde i Kvernabekkvegen. Her bor man i et idyllisk og rolig gatetun med flotte solforhold omgitt av frisk natur og mange turmuligheter. Området er kjent for sitt svært trygge og barnevennlige miljø med en fin kombinasjon av små og større barn. Her bor du i kort avstand fra barnehage, skoler, buss og butikker. Kirkevoll skole, som er både barne- og ungdomsskole, har en trygg og kort skolevei ca. 6 minutter unna. Nærmeste barnehage ligger ca. 10 minutters spasertur unna. Flere av fritidstilbudene som skjer etter skoletid får du her. Skolen har egen idrettshall, i tillegg er Bjarghallen, Stavollen og Fana Stadion som er kun noen minutter unna i bil eller på sykkel.

Dagligvarebutikken Bunnpris ligger bare noen få minutters gange fra boligen og har søndagsåpent og post i butikk. Videre har man Kiwi og Coop Extra mot Fanhammeren like i nærheten. Få minutters kjøring til Lagunen hvor man har alle servicetilbud man kunne trenge i en hektisk hverdag med over 130 butikker, flere serveringssteder, kino og øvrige service- og tjenestetilbud.

Man er heller ikke langt unna fine naturopplevelser. Fana Kulturpark og Amfi med utescene og sin flotte natur ligger i gangavstand. Stendafjellet og Fanafjellet byr på både korte og lengre turer. Det må også nevnes mulighet for bading på ulike badeplasser. Tilhørende eiendommen har man eierandel i en parsell ved Stendavatnet. Klokkarvannet har en badeplass med svaberg som heter Splinten. Det er flere ferskvann og kun noen minutter fra boligen finner du Titlestadtjønna som er et fint sted å skøyte på vinterstid. Ellers har man Smøråsen og Hordnesskogen som kun er en kort sykkeltur unna. For de som liker å gå tur finner man Linken på Fanafjellet kun en kort kjøretur unna. Hele Titlestad og Fanahammeren er flatt og godt tilrettelagt for spaser- og sykkelturer. For den golfinteresserte er det en kort spasertur ned til Fana driving range.

Det er kort vei til Bergen sentrum og Flesland med ca. 15 min kjøring med bil. Store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad er kun en kort kjøretur unna. Kort fortalt er dette en beliggenhet du skal lete lenge etter.