Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved sjøen i Hylkje, et tettsted som tilhører Åsane bydel i Bergen kommune. Området er attraktivt og naturskjønt, og nettopp nærheten til Sørfjorden innbyr til bading, båtliv og fiske. Her kan du ta morgenbad fra egen eiendom og svaberg.For pendlere er stedet helt perfekt da en nyere tunnel har forkortet reiseveien betraktelig inn til Bergen.

Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, dagligvare og et godt busstilbud. Barn i skolealder har skolebussordning. Ved barneskolen på Breistein ligger ballbane og Leikvang Stadion med fotballbane, friidrettsbane og idrettshall.

For hyggelige søndagsturer kan en tur opp i fjellheimen på Tuft anbefales, til Hordvik og Sætregården. Her kan man hilse på dyrene og ta en ridetur. Det er også mulighet for å bestige Veten – Åsanes høyeste topp med fantastisk panorama.

Kort fortalt
– Eksklusiv enebolig under oppføring.
– 25 meter strandlinje
– Like ved sjøen og nydelig utsikt.
– Mulighet for 3-roms utleieleilighet i underetasjen.
– Stor dobbelgarasje med el-bil lader og parkering på gårdsplass.
– Herlig takterrasse med panorama.
– Særs gode solforhold på terrassen.
– Tilrettelagt for opparbeidelse av hage.
– Vannbåren gulvvarme i begge enheter.
– To elskap og to varmtvannsberedere.
– Flislagt entré/hall med garderoberom.
– Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet.
– Kvalitetshvitevarer fra Siemens.
– Øy med kokesone og barløsning.
– Spisestue i tilknytning til kjøkkenet.
– Gjennomgående peis i stue/spisestue.
– Enorme vinduer fra gulv til tak.
– To delikate bad, wc-rom og vaskerom.
– Tre soverom, ett med walk-in closet.
– Rikelig med oppbevaringsplass.
– Balansert ventilasjonsanlegg.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi og Spar Hylkje som ligger like ved hverandre, ca. 850 meter fra eiendommen. Åsane sentrum med Åsane Storsenter og Horisont kjøpesenter ligger ca. 10 minutters kjøretur fra boligen. Det er også ca. 10 minutter å kjøre til Ikea Åsane.

Fra Hylkje er det et godt busstilbud mot Åsane og Bergen. Nærmeste holdeplass er Tuft som ligger ca. 800 meter fra eiendommen. Med bil tar det ca. 10 min til Åsane, 15 min til Eidsvåg, 20 min til Bergen sentrum og 36 min til Bergen lufthavn, Flesland.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Haukås barneskole og Kyrkjekrinsen ungdomsskole. Nærmeste barnehage er Kidsa Hylkje som ligger i gangavstand, ca. 600 meter unna. Kommunen har flere videregående skoler, og nærmest ligger Åsane videregående skole.

Bygninger

Eneboligen oppføres på skjermet tomt med flott utsikt over nærområdene. Det er to eneboliger som blir bygget i samme byggeprosjekt.

Byggemåte

Boligene blir oppført i henhold til siste rev. av TEK 17. Alle arbeider blir utført etter gjeldende plan- og bygningslov og reguleringsplan for området. Se vedlagte leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 256 kvm, Bruttoareal: 297 kvm

1. etasje: Entré/hall, garderobe, wc, walk-in closet, bad/wc, soverom, stue og kjøkken/spisestue.
U. etasje: Trappegang, vaskerom, bad/wc, 2 soverom og tv-stue.
U. etasje – leilighet: Entré, stue/kjøkken, gang, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.

Annet: Dobbelgarasje med innvendig og utvendig bod. BRA 31 Kvm

Innhold

1. etasje: Entré/hall, garderobe, wc, walk-in closet, bad/wc, soverom, stue og kjøkken/spisestue.
U. etasje: Trappegang, bod, vaskerom, bad/wc, 2 soverom og tv-stue.
U. etasje – leilighet: Entré, stue/kjøkken, gang, bod, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Annet: Dobbelgarasje med innvendig og utvendig bod.

Standard

I Hylkjevegen 129 B er en rålekker enebolig under oppføring. Boligen har funkisstil med enorme vinduer og en fantastisk takterrasse som byr på panorama mot sjøen og fjellheimen. I tillegg har boligen en 3-roms utleieleilighet og en frittstående dobbelgarasje med to boder. Ønsker man ikke utleieleiligheten , kan dette arealet lett tilpasses dine behov. Solforholdene er utmerket fra morgen til kveld, og den sjønære beliggenheten gjør det ekstra attraktivt.

Eneboligen har høy teknisk standard, vannbåren gulvvarme, kjøkken fra Drømmekjøkkenet med kvalitetshvitevarer og en gjennomgående peis, for å nevne noe. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med walk-in closet og et delikat bad. Videre er det ytterligere to soverom og bad, samt vaskerom og stilig tv-stue med utgang til terreng/hage. Boligen har gode garderobeløsninger, deriblant et garderoberom ved entreen. Utvendig vil boligen fa vedlikeholdsfri kledning, malmfuru med jervitrol.
Velkommen!

Entré/hall
Inngangspartiet er overbygd og innbydende med downlights – her er det hyggelig å komme hjem og ønske gjester velkommen. Ved ytterdøren er det sidefelt i glass som slipper dagslyset inn i entreen. Leiligheten har inngang på siden av underetasjen.

Entreen/hallen har stilige gulvfliser, vannbåren gulvvarme og flere høytsittende vinduer. Fra hallen er det skyvedør til en stor garderobe på ca. 7 kvm, med innredning fra Drømmekjøkkenet. Her er det god plass til jakker, sko og diverse utstyr.

Kjøkken/spisestue
Kjøkkenet og spisestuen har en imponerende vindusfasade fra gulv til tak med nydelig sjøutsikt. Utsikten er som et levende maleri, skiftende gjennom dagen og årstidene. Foran vinduene er det god plass til å dekke bord til mange personer. En stilren, gjennomgående peis med glass på tre sider setter stemningen og gir god varme.

Kjøkkenet har en moderne kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkkenet, type Bistro. Langs en vegg er det montert høyskap med en rekke integrerte hvitevarer. Foran veggen er det en lekker kjøkkenøy med benkeplate i lysegrå komposittstein. I benken er det nedfelt koketopp og underlimt vask. Øya har også barløsning med flere sitteplasser.

Alle hvitevarer er fra Siemens. I høyskap er det integrert helt kjøleskap, helt fryseskap, stekeovn, kaffemaskin og oppbevaringskassett, mens kjøkkenøyen har oppvaskmaskin og induksjonstopp med innebygd ventilator. Skap og skuffer har mørkegrå, slette fronter med sorte håndtak.

Stue og tv-stue
Stuen har panoramavindu mot sjøen, overlysvindu og to smale, høye vinduer på østveggen. Stuen har parkett fra Kahrs, type Eik Springfield, og gulvet er lagt flytende inn i kjøkkenet og spisestuen. I stuen er det plass til to sofagrupper, og fra hele rommet kan flammebildet fra den gjennomgående peisen nytes.

I underetasjen har boligen en lys og tiltalende tv-stue; et kjærkomment ekstrarom for hele familien. Her er det hyggelig for barna å ha venner på besøk, for lek, gaming eller tv-titting. Fra tv-stuen er det utgang til terreng/hage.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad, et wc-rom og et vaskerom. Badet i første etasje ligger suiteløsning med hovedsoverommet og et walk-in closet. Wc-rommet har adkomst fra hallen, og er utstyrt med vegghengt toalett og vegghengt servant.

Bad ved hovedsoverom
Badet ved hovedsoverommet har lysegrå, store fliser på gulvet og matchende fliser i noe mindre størrelse på veggene. Badet har et stilig baderomsmøblement med smale skuffer og heldekkende servant, samt stort veggspeil med belysning i bakkant.

Videre er det vegghengt toalett, og et dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører, hånddusj og regnfallsdusj. Badet har varme i gulvet, downlights i himling, og en skittentøyssjakt som fører ned til vaskerommet.

Bad i underetasjen
Badet som ligger i underetasjen har både dusjhjørne og badekar. Rommet har delikate fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Toalettet er vegghengt og baderomsmøblementet har heldekkende servant.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i underetasjen og har en kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkkenet. Rommet har vaskekar, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En OSO varmtvannsbereder på 200 liter er også plassert i vaskerommet, inkludert magnetventil for tilkobling trådløs sensor.

Soverom og garderobe
Hovedboligen har tre romslige soverom med garderobe, hvor to ligger i underetasjen. Hovedsoverommet ligger i første etasje, med adkomst til privat bad via et flott walk-in closet som har innredning fra Drømmekjøkkenet. Alle soverommene har vannbåren gulvvarme, parkett fra Karsh og slette, malte veggflater. Boligen har også en stor, velinnredet garderobe ved hallen. Det er lagringsplass under trappen, i innvendig bod og i to boder i garasjen.

Generasjonsbolig / utleieleilighet
I underetasjen har boligen en lys, tiltalende leilighet med egen inngang. Leiligheten er en 3-roms og består av entré, to soverom, bad/wc/vaskerom, bod og stue/kjøkken. Fra stuen/kjøkkenet er det skyvedør ut til terreng/hagen. Det er fliser i entré og bad, og parkett i øvrige rom. Leiligheten har vannbåren gulvvarme og eget skap med fordeler og termostatsystem. Videre har leiligheten eget elskap og balansert ventilasjonsanlegg. Selger estimerer leieinntekter på ca. kr 12.000,- pr. mnd.

Oppvarming

Oppvarming – Teknisk
Eneboligen har vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av bodene. Anlegget er et bergvarmepumpeanlegg, type Thermia Calibra 7 – 230V varmepumpe inkludert 180 liters bereder. Leilighet har eget skap med fordeler og termostatsystem. Leiligheten har OSO varmtvannsbereder på 200 liter.

I begge kjøkken leveres komfyrvakt og trådløs sensor tilkoblet magnetventil. Boligen har Flexit balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner i både hovedenhet og leiligheten.

Sikringsskap i hovedboligen er komplett med overbelastningsvern 3 x 50A og kurssikringer som jordfeilautomater. Leiligheten har eget elskap, komplett med overbelastningsvern 3 x 32A og kurssikringer som jordfeilautomater. Det blir levert Elko Plus hvit installasjonsmateriell. Videre får hovedboligen fem serikekoblede røykvarslere og leiligheten én.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje med elegant, isolert port som har automatisk styring. På gårdsplassen foran garasjen er det også parkeringsmuligheter. Det er ikke tillatt å parkere langs den private veien inn i boligfeltet.Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen har en skrånet tomt med nydelig utsikt til Sørfjorden.
Biloppstillingsplass foran dobbelgarasjen asfalteres og det tilrettelegges for opparbeiding av hage mot øst.

Boligen har en herlig takterrasse med sol fra morgen til kveld, og et fantastisk panorama som strekker seg fra sjøen til fjellheimen. Rekkverket er i glass, slik at utsikten kan nytes selv om man sitter, eller ligger på solsengen. Dette blir et perfekt sted for å nyte god mat og drikke. Terrassen har Royalimpregnerte terrassebord.

Opparbeidelse av tomt/ hage:
Utomhus blir det lagt asfalt i nedkjørsel og parkeringsplass.
Betongplatting rundt huset som vist på illustrasjon. Ikke fliser på plen.
Det blir planert ut jord og sådd plen på det område som er definert som MUA i situasjonsplanen. Ca 350m2.
6 busker/trær i nedkjørsel og 3 stk mellom husene.
Natursteins mur i front med glassrekkverk som vist på illustrasjonen.