Om boligene

Boligene er arkitekttegnede, og har store vindusflater og stramme nordiske designlinjer.
Arkitekten har tegnet hver bolig slik at de store vindusflatene vender ut mot fjorden, noe som minimerer innsyn og maksimerer utsikt, for et trivelig og behagelig nabolag.
Kledningen er dobbelfalset, grunnet kledning og vinduene er vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer fra Magnor.

Boligene har et BRA på mellom 242,1 m2 og 265,4 m2, fordelt på to etasjer og en garasje til to biler, med svært gjennomtenkte planløsninger.
Den nøyaktige planløsningen varier fra bolig til bolig, men alle har garasjeplass, praktiske vaske- og bodromsløsninger og store sosiale områder.

Ett ladepunkt for elbil er inkludert, og flere kan legges til etter eget ønske.Det kan også legges til smarthusløsninger for styring av varme, lys og alarm. For et grønnere hus og en lavere strømregning kan også vannbåren varme og solcellepaneler legges til, dersom du ønsker det.

To av boligene har egne utleie-seksjoner med egen inngang og to soverom.
Dersom dette ikke er ønskelig, eller dersom du ønsker å gjøre andre endringer på materialer eller løsninger, kan dette naturligvis ordnes etter kontraktsinngåelse.

Dette er boliger som er tegnet og utviklet gjennom mange års erfaring , og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Interiør:

Det er gjennomgående gode kvaliteter og leverandører på alt av interiør.
Husene har balansert ventilasjon, med varmegjenvinning, og bygges etter nyeste standard og byggeforskrift.

Det er flytende parkett fra Kährs i hele huset, bortsett fra bad, vaskerom og entré.
Typen som er valgt her er Eik Springfield, en vakker, mikrofaset parkett med matt, lys finish – et deilig gulv å gå på.

På bad, vaskerom og i entréen blir det Pro Stone-fliser fra Modena. Dette er en svært slitesterk og kvalitetssikker flistype, med fin og variert overflate, som vil vare lenge.

Kjøkken

Kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren “Drømmekjøkkenet”, og har integrerte hvitevarer fra Siemens. Frontene er moderne og slette, med en rolig grønnfarge.
Det er masse oppbevarings- og benkeplass. Den store kjøkkenøyen, kombinert med åpen løsning mot stue/oppholdsrom og delikate eikespiler som romdeler, gjør kjøkkenet til husets hjerte.

Delikate eikespiler mellom stue og kjøkken gir en åpen følelse, og slipper gjennom lys

Bad og vaskerom

Badene har innredning fra VikingBad, en norsk kvalitetsleverandør av baderomsutstyr. Moderne og funksjonelle baderomsmøbler, med tidløst design på alle servanter, kraner og skap, gir deg et baderom med spa-følelse.

På vaskerommet finner du sentral for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som gir et svært godt inneklima – og er bra for både miljø og lommebok.
Vaskeromsmøblement er levert av Drømmekjøkkenet, og gir deg masse oppbevaringsplass.

Soverom

Alle boligene leveres med et master bedroom med tilknyttet en-suite bad og romslig walk-in garderobe. En slik løsning gir en hverdagsluksus som er få forunt.
Walk-in garderoben leveres av Drømmekjøkkenet, og holder samme høye standard på funksjon og kvalitet som kjøkkenet.

Oppholdsrom

I tilknytning til kjøkkenet finner vi stue og oppholdsrom med fantastisk utsikt over Bjørnafjorden. Store panoramavinduer sikrer masse lys, og inviterer den vakre Vestlandsskjærgården inn i stua.
Noen av husene har terrasse/altan i tilknytning til stua, slik at du kan utvide familiens samlingsrom ut der – når været tillater det.

Planløsning:

Alle boligene har romslige garasjer eller biloppstillingsplasser, samt praktiske sportsbodløsninger. Det er små variasjoner i boligenes planløsning, men felles for dem alle er en svært gjennomtenkt og utprøvet planløsning som sikrer god “flyt” i huset, og en naturlig inndeling av boligen til ulike formål.
Noen av boligene har egen utleiedel, med samme gode kvaliteter som resten av huset.

Området:

Søre Øyane er en ekte skjærgårdsperle, og et eldorado for dem som liker kajakkpadling, båtliv og fiske.
Området er naturskjønt og skjermet, og er en del av den vakre Vestlands-skjærgården, med masse tur-, bade- og fritidsaktiviteter. Og det beste er at alt er tilgjengelig rett fra din egen hage.

I Gjelevika har også du gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg. Nærbutikken på Bunnpris Vedholmen, som blir et småbåt-mekka i sommermånedene, er også innen gangavstand.
En kort kjøretur unna finner du Osøyro, med dagligvarer, treningssenter, shoppingmuligheter og treningssenter.
Dette er også et knutepunkt for transport til Bergen, og det finnes gode parkeringsmuligheter for pendlere.
Om kort tid står den nye vegen fra Os til Bergen ferdig, og du vil da kunne komme deg til Bergen sentrum eller til Flesland på en liten halvtime.