Om Byggmester Aarvik

Vi i byggmester Aarvik kan, i samarbeid med Norgeshus, tilby en rekke arkitekttegnede boliger. Her finnes noe for enhver smak. Om du allikevel ikke skulle finne det du ønsker blant våre ferdige modeller, kan du bare ta kontakt med oss – sammen finner vi en løsning.

Vi har bygget hus i over 30 år, og har rukket å bli en allsidig mesterbedrift med solid faglig kompetanse. Vi har base på Os og utfører arbeid og prosjekt i hele Hordaland. 

Når du bygger med oss i Byggmester Aarvik, fungerer vi som totalentreprenør, og tilbyr alt av tjenester både innendørs og utendørs. Slik trenger du kun å forholde deg til oss gjennom hele byggeprosessen. Mindre mas, mer bygging.

Norgeshus siden 2013

Vi har hatt en lidenskap for vakre bygg siden oppstarten, og da vi i 2013 inngikk samarbeid med Norgeshus føltes det som en naturlig forlengelse av vårt virke. Med et stort utvalg flott arkitekttegnede hus og hytter tilgjengelig, kunne vi få bygge spennende og vakre hus i større grad enn før.

Miljø

I Byggmester Aarvik ønsker vi å gjøre vår bransje grønnere og mer miljøvennlig.

Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift, og jobber kontinuerlig med å minimere vårt karbonavtrykk, og oppfordrer også våre leverandører og samarbeidspartnere til å gjøre det samme.