Perla henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle og karakteristiske hvitmalte husene med rødt, gjerne valmet tak, som kjent fra byene langs sørlandskysten. Bak sitt nette uttrykk rommer boligen mer enn forventet; det har blant annet 4 soverom totalt, hvor ett er på hovedplanet.

Fra det staselige inngangspartiet kommer du inn i husets hovedplan, som møter deg med en romslig hall/entre. Til høyre for hallen er badet med toalett pluss vaskerommet strategisk plassert. Fra hallen går også trappen opp til andre etasje. Til venstre ligger foreldresoverommet.

Stue og kjøkken er et åpent og lyst rom på tilsammen 45,5 kvadratmeter og byr på gode innredningsmuligheter. Vinduene ligger på rekke og rad, og i tillegg har du ei dobbel verandadør som seg hør og bør i et slikt hus – og du kan gå rett ut til hagen. Kjøkkenet har L-form, er lyst og trivelig, og har god plass for kjøkkenbord og stoler.

I andre etasje ligger tre soverom, bad og bod pluss ei romslig loftsstue med et sjarmerende kobbhus som slipper inn godt med lys. Stua her oppe blir nok fort et naturlig samlingspunkt, eller kanskje et fristed for den enkelte. Fra det buede vinduet har du fritt utsyn til landskapet rundt.