Utvendig har boligen Odel preg av stolt herregårdsstil. Innvendig blir du betatt av høyden under taket, de mange detaljene og de luftige, lyse rommene. Odel gir deg følelsen av luksus og eleganse.

Den store hallen med dobbel takhøyde og dobbelt trappeløp, ønsker deg velkommen hjem. Gjennom en to-fløyet dør ser du rett gjennom stuen og videre ut til hagen på baksiden.

Et stort kjøkken på nærmere 27 kvadratmeter er praktisk plassert nært inngangspartiet. Rommet har selvfølgelig godt med plass til kjøkkenbord og stoler. Fire vinduer bidrar til at kjøkkenet blir lyst og trivelig. Vi ser for oss mange gode innredningsmuligheter; det er rom for en kjøkkenøy, plassbygde benker og hyller vil gi kjøkkenet en landlig og lun stil.

Foruten et toalett og en bod, består resten av denne etasjen av stuer. Stuene innbyr til å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Fra stuen er det utgang til hagen. Den ekstra takhøyden som er i alle rom, og som for øvrig var vanlig i slike majestetiske herskapshus, gir en ekstra god romfølelse. Oppholdsrommene er inndelt i kjøkken, spisestue, stue, og tv-stue, men dette kan lett endres, dersom det er ønskelig med en mer åpen løsning.

I andre etasje finner du 5 soverom, vaskerom, bad og loftstue med utgang til en flott buet balkong. Alle rommene får godt naturlig lys fra store vinduer. Det store soverommet har dessuten eget bad og et walk in-closet. Rommene er plassert rundt det åpne galleriet – noe som gir etasjen et svært elegant preg.