En bolig som vokser med dine behov

Lundås Moderne – et godt eksempel på en bolig som kan vokse med deg og din familie. Den bygges over to plan med utleiedel og en stor uinnredet andreetasje. Den smarte planløsninga og muligheten for utvidelse og utleie vil gjøre det mulig å skape et hjem du vil trives godt i gjennom alle fasene i livet.

I første etasje har du to soverom, vaskerom, bod, bad, stue og kjøkken. Lettveggen mellom stue og det ene soverommet kan sløyfes, om du ønsker et større sammenhengende fellesareal. I gangen er det avsatt plass til trapp når du velger å ta i bruk andreetasjen. Vaskerommet har eget inngangsparti som gir deg mulighet for en grovgarderobe, en kjekk løsning når det ikke er ønskelig å dra med seg våte og skitne klær inn i gangen.

Når behovet for ekstra soverom og mer boltreplass melder seg, kan andreetasjen innredes. Da vil du få 3 ekstra soverom, bad, bod og en romslig loftstue. Utleiedelen har ett soverom, bad, bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Selve utleiedelen er praktisk utformet både med tanke på planløsning, men også plassering i forhold til hoveddelen. Selv om leietakeren vil bo under samme tak som deg og din familie, er skillet mellom de to enhetene såpass tydelig at det ikke vil oppleves som noe problem.

Større muligheter med utleie

Når du bygger hus med utleiedel, vil det gi deg flere muligheter. Med en fast månedlig inntekt vil det bli lettere å få lån i banken. Denne inntekten er også i de aller fleste tilfeller skattefri, så de månedlige avdragene på boliglånet vil også bli mindre. Her kan du lese mer om fordelene med utleie.

Ett hus – to forskjellige uttrykk

Lundås kommer i to varianter: Tradisjon og Moderne. Disse har den samme gode planløsningen og med de samme mulighetene for utleie og utvidelse. Det som skiller de to er, i tillegg til fasaden, at Moderne leveres listfritt og med malte gipsplater på vegger og tak. Tradisjon leveres med lister og med malte plater på vegger og tak. Velg stilen som passer for deg.

NB: Da boligen leveres med uinnredet andreetasje gjelder de oppgitte mål for bruksareal og primærareal kun for 1.etasje. Se plantegningene for nærmere info om areal og mulighetene for ekstra bad, stue og soverom