Lund Tradisjon er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker å ta steget inn på boligmarkedet. Her får du en bolig over ett plan med utleiedel som vil gi deg en romsligere økonomi. Boenheten har en praktisk planløsning som gir en god utnyttelse av plassen. Med sine to soverom vil dette være et godt alternativ for en mindre barnefamilie. Løsningen med egen inngangsdør på vaskerommet gir deg en svært praktisk grovgarderobe som gjør at du slipper våte og skitne klær og sko i gangen. Om du ønsker en større stue, kan lettveggen mot det ene soverommet fjernes.

Om behovet for mer plass skulle melde seg, kan utleiedelen integreres og bli en del av boligen.

Selve utleiedelen er praktisk utformet både med tanke på planløsning, men også plassering i forhold til hoveddelen. Selv om leietakeren vil bo under samme tak som deg og din familie, er skillet mellom de to enhetene såpass tydelig at det ikke vil oppleves som noe problem.

Større muligheter med utleie

Når du bygger hus med utleiedel, vil det gi deg flere muligheter. Med en fast månedlig inntekt vil det bli lettere å få lån i banken. Denne inntekten er også i de aller fleste tilfeller skattefri, så de månedlige avdragene på boliglånet vil også bli mindre. Her kan du lese mer om fordelene med utleie.

Ett hus – to forskjellige uttrykk

Lund kommer i to varianter: Tradisjon og Moderne. Disse har den samme gode planløsningen og med de samme mulighetene for utleie eller utvidelse. Det som skiller de to er, i tillegg til fasaden, at Moderne leveres listfritt og med malte gipsplater på vegger og tak. Tradisjon leveres med lister og med malte plater på vegger og tak.