Krystall er perfekt for en familie som ønsker flere oppholdsrom og lagringsplass. Prikken over i`en er den delvis overbygde terrassen – perfekt for norske sommerdager og -kvelder. Har du skrå tomt og ønsker et romslig hus, er Krystall et godt alternativ.

Krystall har fem store soverom, to bad, store oppholdsrom både i sokkel og hovedetasje. I tillegg har den praktiske garderoberom og flere boder.

Rominndelingen i Krystall er både praktisk og elegant løst. Fra vindfanget er det inngang til et garderoberom, og videre inn til en bod. Her er det med andre ord godt med lagringsplass til for eksempel uteklær og sko. Fra vindfanget er det også inngang til toalett.

Videre innover på hovedplanet, finner du en egen foreldreavdeling; et soverom med eget bad og garderoberom – pluss stue, kjøkken og spisestue.
Kjøkkenet på 37 kvadratmeter er romslig og praktisk innredet, med både kjøkkenøy og en vegg med masse skapplass. Spisestuen er plassert i tilknytning til kjøkkenet, ved en flott vindusvegg, og med utgang til verandaen. Med andre ord; dette er et praktisk og oversiktlig kjøkken med stor lagringsplass, gode arbeidsflater og rom for sosiale stunder.

Vegg i vegg med kjøkkenet ligger stuen. De store vinduene vil nok ta mye av oppmerksomheten også i dette rommet. Stuen er på 44 kvadratmeter og har rom for flere hyggelige sittegrupper. Fra stuen er det direkte utgang til verandaen utenfor.

I underetasjen kan barna regjere. Her finner du fire soverom og ei romslig stue. Også denne stua har vinduer fra gulv til tak, og herfra er det direkte utgang til en delvis overbygd terrasse. Badet i sokkelen er stort, med plass til dobbelvask, badekar, dusj og wc.