Referanse kategori: Nybygg

bilde av vakker moderne enebolig kledd i malmfuru

Vakker, moderne enebolig

Bygget stod ferdig i 2020, og er et svært godt stykke arbeid fra våre tømrere. Huset er tegnet for å utnytte tomten til sitt fulle potensiale, og store vindusflater tar inn hele utsikten. Fasade i malmfuru gir huset et mindre prangende preg i omgivelsene, til tross for sitt litt uvanlige utseende.

bilde av flott funkishus

Moderne enebolig med garasje

Husmodellen som er bygget her er Panorama, og den kan du finne i boligkatalog eller ved å trykke her: Panorama Byggmester Aarvik hadde totalenterprise på jobben.

Stor enebolig

Flott og innholdsrik enebolig, med gode kvaliteter og løsninger. Byggmester Aarvik står med totalenterprise på prosjektet.

Bilde av hus med utsikt over bjørnafjorden utenfor Os

Moderne boliger i Halhjemsmarka

Byggmester Aarvik har hatt totalenterprise, og bygget flere moderne eneboliger i Halhjemsmarka. Et stort prosjekt, med alle fagdisipliner i sving.

Moment

Dette huset ble tegnet med inspirasjon fra Moment i vår huskatalog. Boligen vant prisen for årets småhusprosjekt i Norge i 2017. En kåring gjort i regi av boligprodusentenes forening. Prosjektet var det første i sitt slag i Norge, og fikk mye oppmerksomhet både i byggebransjen og i pressen generelt. Byggmester Aarvik hadde totalenterprise på prosjektet. –…Les mer »